Wie is Lilian

Mijn naam is Lilian Pennings, ik ben getrouwd en samen met onze 4 kinderen wonen wij in Breezand. Naast de hand en spandiensten die ik verleen op ons bloembollenbedrijf, werk ik ontzettend graag in de kraamzorg. Het zorgen voor moeder, kind en de overige gezinsleden is iedere keer weer anders. Iedere kraamweek is uniek, maar allen geven mij veel voldoening.

Ik vind het heel mooi om op zo’n bijzonder moment in jouw leven te zijn. Mijn ervaring als moeder en ook als diëtist kan ik in de kraamweek uitstekend gebruiken.

Door mijn liefde voor en ervaring met ons gezin, werk ik ook graag in grotere gezinnen.

Ik houd mijn kennis op niveau door het lezen van vakliteratuur en het regelmatig volgen van bijscholingen. Denk bijvoorbeeld aan scholing op het gebied van borstvoeding, verloskunde, reanimatie.

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij Kraamzorg NH. Dat is een coöperatieve samenwerkingsvorm van zelfstandig werkende kraamverzorgenden. Onze coöperatie is HKZ gecertificeerd. Verder werken wij intensief samen op het gebied van kwaliteit van onze dienstverlening, back-up en bijscholing. Zelfstandig, maar niet alleen.

Verder ben ik lid van het KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg). Een organisatie die onder andere gaat over registratie in het Kwaliteitsregister voor kraamverzorgende.