Wie is Lilian

Mijn naam is Lilian Pennings, ik ben getrouwd en samen met onze 4 kinderen wonen wij in Breezand, gemeente Hollands Kroon. Ik heb vele jaren gewerkt als diëtist in de zorg en het bedrijfsleven. De afgelopen jaren heb ik voor mijn gezin gezorgd.

Ik ben met veel enthousiasme gestart met de opleiding tot kraamverzorgende. Mijn verwachtingen van het beroep zijn ruimschoots uitgekomen. Ik vind het heel mooi om op zo’n bijzonder moment in jouw leven te zijn. Mijn ervaring als moeder en diëtist kan ik in de kraamweek uitstekend gebruiken.

Door mijn liefde voor en ervaring met ons gezin, werk ik ook graag in grotere gezinnen.

Ik houd mijn kennis op niveau door het lezen van vakliteratuur en het regelmatig volgen van bijscholingen. Denk bijvoorbeeld aan scholing op het gebied van borstvoeding, verloskunde, reanimatie.

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij Kraamzorg NH. Dat is een coöperatieve samenwerkingsvorm van zelfstandig werkende kraamverzorgenden. Onze coöperatie is HKZ gecertificeerd. Verder werken wij intensief samen op het gebied van kwaliteit van onze dienstverlening, back-up en bijscholing. Zelfstandig, maar niet alleen.

Verder ben ik lid van het KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg). Een organisatie die onder andere gaat over registratie in het Kwaliteitsregister voor kraamverzorgende.